čtvrtek 14. ledna 2021

Závěje

Po vydatném nočním sněžení jsme se dnes museli vydat na koupálko s cepíny a severozápadní cestou, vybaveni obligátnímy nákupními lýkovkami


 protože co kdyby někde přeci jenom měli ty brambory, že?

Byly zas krásně vidět naše krušné kopce, a proto jsme si jako správní influenceři pro naše followery připravili i pár záběrů ze zákulisí vrcholového sportu.

A jako třešničku na dortu tu máme i jeden exkluzívní záběr z pozadí exkluzívního natáčení, ke kterému uvádíme, že snímaný model a) fasuje nový merč každý den, b) včerejší merč si vypral a dnes ho má opět čistý, c) izoloval merč od svého těla nátělníkem značky "NoFriends." 


Poprvé jsme dnes všichni vydrželi sedm minut pod vodou, jeden nejmenovaný sportovec (nepruď, Tomáši!) dokonce bez rukavic, které jsme se spolu s botkami do vody rozhodli postupně aplikovat, protože zatímco hrdinové se hodí pouze do hrdinských dob, omrzliny vás potkaj, ani nevíte jak. Imitace plavání nicméně zatím vede ke zjištění, že se při něm namáčejí a chladnou i ty části těla, které dosud byly k nízkým teplotám relativně inertní. Takže asi necháme až na léto. 

Teď jen sbalíme svých pár brambor...


... a přebrodíme zpět do civilizace, kochajíce se úchvatnými krušnohorskými vršky.



Lost in translation




Žádné komentáře:

Okomentovat