úterý 19. ledna 2021

Simulantenbande

Nevyzpytatelné počasí evokuje vše od Ladovy zimy přes šedesát odstínů oranžové až po Švejka a jeho již ikonické Das ganze tschechische Volk ist eine Simulantenbande (Весь чешский народ - банда симулянтов - нем.). Po půldruhém měsíci intenzívního tréninku se ukazuje, že nejstarší, nejkrásnější a nejmoudřejší člen oddílu je zároveň nejodolnější k rýmičkám, bolavým krkům a podobným neduhům. Nehledě na dlouhou a mnoha tuzemskými i zahraničními lékaři obdivuhodnou anamnézu dětských nemocí a dalších závažných poranění. 

Alespoň, že nám zbyly ty kachny, kachny, kachny..., které už si ani nevšímají každý den týž tří (dnes dvou, někdy jedné) vyplavenéch bílých velryb na oldřichovské souši.

Rádi bychom v tuto chvíli zareagovali na četné dotazy našich fanoušků a fanynek, proč jsme zvolili tento primární způsob komunikace, a ne například Instáč, kde se údajně influencuje lépe. V odpověď uvádíme, že velryby i kachny na Instáči již nepochybně mají. Zároveň naše exkluzívní fotografie raději svěřujeme gúglu než Cukrberkovi. Burn!


Žádné komentáře:

Okomentovat