sobota 23. ledna 2021

Kdo nemrzne, není Čech

Nebudeme zde opakovat mejnstrýmová média, která jako by ohrnovala nos nad údajně rostoucí módou zimního plavání, naopak se podělíme o radost, kolik lidí různého věku, pohlaví, vyznání, politické a sexuální orientace jsme již dokázali inspirovat k našemu následování. Vědomě i nevědomě, úmyslně i neúmyslně se nám hlásí stále více adeptů zimního ponoru a nás to doopravdy a upřímně těší. Když naši osvícení vládci zavřeli pivnice, asi netušili, co přesně se stane druhým nejoblíbenějším národním koníčkem. Dokonce i před běžkováním, komentováním příspěvků na novinkách a fejsbuku, studiem na vysoké škole života, šachami a klasickou hudbou. Zkrátka hop, hop, hop.

Chápeme samozřejmě, že ne každý adept zimního plavání se rozhodne do toho s námi jít již při prvním, takzvaně náhledovém tréninku, ale doufáme, že zrovna adepty níže již brzy uvítáme i v plavkách. Nebo raději ne.


TJ LedoBorci jinak zahájili trojfázový trénink, který spočívá v tom, že někdy jsou ve vodě borci tři,


někdy dva


a někdy jeden


Děkujeme všem za odezvy a zvídavé dotazy, slibujeme, že zde již brzy začneme zveřejňovat odpovědi na ty nejzajímavější a nejzvídavější, vy filutové.

Žádné komentáře:

Okomentovat